Najnovije

6 poznatih glumaca koji su se naroljali na setu

Za većinu nas, koktel je nešto što popijemo na kraju radnog dana kao nagrada što smo preživjeli. Za druge, ispijanje koktela na poslu – ne poslije posla – je nešto najnormalnije. (Pozdrav svim barmenima). Glumci provode mnogo vremena družeći se, čekajući da se scene pripreme kako bi snimili i traže načine da ubiju dosadu. Koji god razlog bio – dosada, uživljenost u ulogu ili ovisnost – 6 poznatih celebrity-ja možda je malo previše “poteglo” za vrijeme posla.

Daniel Redcliffe

 Čak i sam Harry Potter je pronašao “utjehu” u boci. Sudeći prema Daily Mail-u, glumac Daniel Redcliffe proveo je godine partijajući, čak se i na snetu pojavio “pod čokom” za vrijeme snimanja Harry Pottera. Redcliffe kaže: “Odlazio sam na posao pijan još od prošle večeri. Mogu istaknuti mnoge scene gdje sam isključen. Mrtav iza očiju. Jako sam povodljiv i to je postao problem.”

Jennifer Lawrence

 Glumica Jennifer Lawrence priznala je da se napila sa  postavom filma “Catching Fire” za vrijeme snimanja. U intervjuu sa Davidom Lettermanom na The Late Show, dok je promovirala taj isti film, Lawrence je rekla kako joj je jednom prilikom bilo dosadno za vrijeme snimanja te je sjedila u svojoj kućici i ispijala Pina Colade.

Anna Kendrick

 Djeluje kao sasvim logična stvar da se Anna Kendrick napila na snimanju filma “Drinking Buddies” zar ne? Slučajno, naravno 🙂 Za vrijeme snimanja, glumici su dali pravo pivo nakon što je neko vrijeme pila bezalkoholnu varijantu u prijašnjim scenama. Rezultat? Pijanstvo na poslu i blaga sramota na setu. Kendrick je rekla Vulture-u: ” Bombardirala sam se pivama, a nisam niti skužila do više od pola snimanja. Bila sam blago rečeno – pijana ko letva…”

Brad Pitt & Edward Norton

 Iako nikada nećemo zasigurno znati koliko su ozbiljni bili Brad Pitt i Edward Norton za vrijeme snimanja scena borbe u Fight Club-u, priča se da je režiser David Fincher upalio kameru i snimao ovaj slavni par noć nakon bijesnog lokanja. Kratka scena u kojoj Pitt i Norton pijani ispucavaju golf loptice je rezultat tog snimanja. Režiser je pametno iskoristio njihove promile, zar ne? 🙂

Shia LeBeouf

 Za vrijeme snimanja filma Lawless, glumac Shia LeBouf okrenuo se “moonshine-u” (domaćem whiskyju) kako bi se udubio u ulogu proizvođača alkohola za vrijeme prohibicije. “Učinio sam to za film. Nisam pio van seta bez razloga.” kaže LeBeouf. “Učinio sam to zbog toga što kada bi se drugi dan pojavio na setu su mi oči bile natečene i nikakve, a lice je dobilo onaj alkoholni šarm natečenosti i crvenila koji mi je trebao, koji nisam mogao dobiti bez “moonshinea” 🙂

Jeste li se vi ikada napili na poslu? Kako je ta priča završila? 🙂