Najnovije

3 vijesti koje će vam se sigurno svidjeti

Ovih dana sve je nekako zaživilo, došlo je proljeće, a s njim i puno lijepih vjesti s naše strane. Donosimo vam 3 glavne a ostale uskoro….

Danas nam započinje tečaj za bariste, prvi od tri u nizu. Ovog ljeta svima želimo da uživaju u vrhunskim kavama u kojem god djelu Hrvatske se nalazili. Mali podsjetnik za sve, još preostaju 2 termina za bariste, 20.04.2015. i 04.05.2015. i to je zadnja šansa da već prije sezone postanete zaposlenik kojeg bi svaki poslodavac htio. Postanite konobar kojeg svi gosti vole. Oduševite svojim znanjem, okusom kave i naravno latte artom.

Inspirirani baristima i kavom, pokrenuli smo Instagram natjecanje za najljepšu kavu, i prijavilo vas se puuuno. Instagram natjecanje na kraju se proširilo na facebook i pošto su predivne kave, trebamo pomoć oko glasovanja. Kava sa najviše lajkova osvojiti će nagradu, a kako sad stvari stoje, posebna nagrada će se dodjeliti kavi koja je miljenica Barmen.hr tima.

Donosimo vam par slikica da steknete dojam koliko je odluka o pobjedniku teška 🙂

 

Osim fine kave, malena obavjest za sve barmene…. bliži nam se natjecanje Junior Barmen Cup, i imate otprilike mjesec dana da se pripremite za njega. Mjesec dana da zaplijenite pažnju i pokažete se u punom sjaju.

Pošto su neki od vas tražili, odlučili smo omogućiti privatne treninge flaira. Oni koji još žele poraditi na svojem show-u sa Sinkeeyjem, javite nam se, javite se i njemu i dogovorite svoje termine.

Svi koji ste završili školu barmena u zadnjih mjesec dana, još uvijek stignete upisati dodatni flair po akcijskoj cijeni i rasturiti na natjecanju….