Najnovije

Škola barmena u predzadnjem terminu

Počela je nova škola barmena i naših 7 novih polaznika jučer je prisustvovalo uvodnom predavanju gdje su se upoznali sa članovima Udruge barmena i konobara Hrvatske koji će im pomoći da uspješno savladaju znanje i praksu svog budućeg zanimanja.

Škola barmena omogućit će im izvrsan posao, zabavu i odličnu zaradu ukoliko se potrude i savladaju znanje iz teorije i prakse. Nadamo se da će biti uporni i uspješni te savladati sve prepreke koje postavimo pred njih te se dokazati sposobnima i talentiranima.Biti barmen je jedno od najzabavnijih zanimanja i u narednih mjesec dana naši će polaznici morati pokazati puno znanja i dobre volje te motivacije kako bi postali novi vrhunski barmeni.

Danas ih već čeka dio teorije koji moraju svladati kako bi istu primijenili u praksi. Svima želimo puno sreće i uspjeha, i veselu barmensku sezonu po završetku 😉

Od sezone nas dijeli niti 2 mjeseca i ako si želite osigurati posao na izvrsnim mjestima,  podsjećamo da će se Škola barmena održati u još samo 1 terminu prije sezone. Naredni termin koji se već počeo puniti je 13.04.2015. tako da podsjećamo sve zainteresirane da nikada nije prerano da si osiguraju svoje mjesto.

Mjesto u školi barmena osigurava se uplatom od 1.500,00 kn (sa PDV-om). Ovaj polog se oduzima od ukupne cijene škole koju su polaznici obavezni uplatiti do zadnjeg ispita pred komisijom, u suprotnom na njega ne mogu izaći.