Najnovije

Ovo možda niste znali o školi barmena….

barmenhrlogo

Škola barmena traje mjesec dana, odnosno 100 sati. Kroz tih 100 sati polaznici uče sve o povijesti, legendama, baznim pićima te recepture za više od 100 koktela.Predavanja se odvijaju svaki radni dan (pon-pet) po 3-4 sata, a po potrebi se ostaje i duže ukoliko nekome neki dio predavanja nije jasan. Kroz cijelu školu kontinuirano se prati i ocijenjuje rad i ambicioznost svih polaznika te se njihovo znanje preispituje ispitima nakon svake cjeline. Osim teorije koja čini osnovu ovog zanimanja, naša škola svim polaznicima osigurava praksu i rad u realnim uvjetima za vrijeme škole. Za vrijeme prakse naši mentori ocjenjuju polaznike i zapažaju njihovo ponašanje u šanku, urednost, kolegijalnost, snalažljivost i slično.

Nakon škole barmena svi polaznici moraju pristupiti glavnom ispitu gdje se u obzir uzimaju ocjene stečene tijekom cijele škole, i dojmovi koje su ostavili. Tek sa položenim ispitom dobiva se diploma Udruge konobara i barmena koja je priznata kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu radi standarda koje imamo.

Kao i bilo koja druga škola, tako vam i mi dajemo izvrsno bazno znanje o svemu što vam treba kako bi postali kvalitetan barmen ali i nakon škole preporučljivo je nastaviti učiti i raditi na sebi kako bi svoju kvalitetu povećali. Ugostiteljstvo i turizam su u konstantnom napretku i stalno se pojavljuju nove ideje i trendovi koje treba pratiti.

Nakon škole barmena pružamo vam mogućnost da nastavite surađivati sa Udrugom te ukoliko se polaznici pokažu kao kvalitetne osobe i radnici svakako asistiramo u pronalasku radnog mjesta koje je idealno za njih.

Osim škole barmena održavamo i tečaj za bariste te razne seminare od kojih je najpopularniji Hobby barmen. Upravo taj seminar će se održati već 23./24.012015. godine u prostoru Udruge. Ukoliko niste sigurni da je bi se snašli kao polaznik škole barmena, ovo je idealna prilika da riješite nedoumice. Ovaj seminar pruža uvid u rad udruge, upoznajete se s načinom rada i sa predavačima. Na ovom seminaru uči se izrada i sastav te dekoracija najpoznatijih koktela. Za sve koji se nakon Hobby barmen tečaja odluče upisati školu barmena mi mu cijenu škole barmena umanjujemo za cijenu tečaja Hobby barmen. Dakle, cijena dvodnevnog tečaja je 639,20 kn + PDV.

Javite nam se već danas i rezervirajte svoje mjesto jer su grupe za sve tečajeve i škole jako malene radi individualnog pristupa kojim nastojimo osigurati svim polaznicima jednako znanje i posvećenost.

Dostupni smo vam na br. Telefona 051/320-633 (od 8 – 16) te putem maila [email protected]