Najnovije

Hobby barmen – NOVO!!

1410494

Udruga konobara i barmena Hrvatske vam donosi idealnu priliku za sve Vas koji želite svladati osnove izrade koktela kako bi impresionirali prijatelje na druženjima. Dvodnevni seminar Hobby barmen Vam omogućuje upravo to, mali paket znanja o koktelima i njihovoj izradi.

Brz, lagan i povoljan seminar oduševiti će sve polaznike, potaknuti im maštu i unjeti kreativnost i inovativnost u njihove živote. Nikada više nećete gledati, a ni poslužiti pića na isti način.

Osim što je Hobby barmen seminar idealan za one koji žele svladati samo osnove izrade koktela, on je također izvrstan za one koji se dvoume o ulasku u svijet barmena. Ovo je za njih idealna prilika da se upoznaju sa načinom rada naših trenera i škole barmena. Ukoliko upišete tečaj Hobby barmena te vam se toliko svidi da poželite upisati i Školu barmena u organizaciji naše Udruge, mi ćemo vam od cijene Škole barmena odbiti vrijednost seminara Hobby barmen.

Hobby barmen je idealan i kao kreativan poklon nekome za koga mislite da ga se više ne može iznenaditi. Zašto nekome ne priuštiti idealan poklon kao što je znanje o baznim koktel pićima i priprema koktela?

Hobby barmen seminar održati će se u prostorijama Udruge konobara i barmena Hrvatske u Rijeci, Ciottina 19/1 već 23. i 24. siječnja 2015. godine.

Tamo će vas dočekati naš trener koji je član tima naših mentora zaslužnih za obrazovanje izrazito kvalitetnih barmena diljem Hrvatske. Svi članovi tima barmen.hr kontinuirano ulažu u svoje znanje kako bi najnovije trendove prenjeli upravo Vama.

Cijena dvodnevnog seminara Hobby barmen iznosi 799,00 kn (PDV uključen u cijenu)

Broj polaznika je ograničen zbog čega su predbilježbe obavezne. Predbilježiti se možete osobno u uredu na adresi Pomerio 16, Rijeka; telefonom na br. 051 / 320 – 633 ili mailom na [email protected] uz naznaku – Prijava za Hobby barmen, a mi ćemo Vas korak po korak voditi dalje kroz prijavu.

Plaćanje je potrebno izvršiti najkasnije 2 dana prije početka tečaja.

Zadržavamo pravo otkaza ili izmjene termina održavanja ukoliko nije prijavljen dovoljan broj zainteresiranih osoba.