Najnovije

Flairmania! Sad i odmah!

Ako ste nas pratili u zadnje vrijeme, sjetiti ćete se da smo već pisali o Flairmaniji u Rigi (Latviji). Tada su to bile najave, sjećate se i klipa koji najavljuje natjecanje a inspiriran je filmom Cocktail… Eto, došlo je vrijeme da nam Flairmania bude u prvom planu.

Standardno, kao i svake godine, Flairmania je prvo natjecanje u godini koje označava početak nove sezone WFA Grand Slamova. Prvo, no neki bi rekli da je i najjače natjecanje u godini. Danas Riga postaje ne samo glavni grad Latvije nego i glavni grad svjetske flair scene.
Flairmania je u svakom slučaju najbrojnije natjecanje, barem što se tiče broja natjecatelja. Ove godine je srušen rekord u brzini registracije natjecatelja, jer su sva mjesta, njih čak 70, on line registracijom popunjena u manje od 30 minuta.
Popis natjecatelja možete vidjeti ovdje.
Kvalifikacijski dio natjecanja počinje u 10h ujutro, gdje će natjecatelji u četiri minute vremena pokušati izboriti ulazak u finale. Finale je planirano za 19:30, kada će deset najboljih barmena iz kvalifikacija pokušati doći do titule najboljeg i osvojiti bodove na novoj WFA Leaderboard ljestvici.
Cijelodnevno natjecanje možete pratiti putem live streama.

Još jednom vam donosimo promo video, i nadamo se da su organizatori uspjeli u naumu da dovedu specijalnog gosta Toma Cruisa.

Ništa nam drugo ne preostaje,nego da svjedočimo tko će biti novi prvak najvećeg natjecanja u Latviji i da liće se Tom Cruise odvažiti i doći na natjecanje. Do tada, pogledajte prošlogodišnjeg pobjednika kako je pomeo konkurenciju sa svojim koktelom i flair vještinama. Donosimo vam video Tomeka Maleka.