Najnovije

WFA Grand Slam Final

WFA Grand Slam je liga natjecanja koja se održavaju diljem svijeta. Svaka zemlja može imati samo jedno Grand Slam natjecanje godišnje te moraju zadovoljiti listu kriterija koje je odredio sam WFA. Pod organizacijom udruge BARMEN.HR održan je prvi Grand Slam u Hrvatskoj pod nazivom Bols Barmen Cup 2012.

Koncepcija natjecanja WFA Grand Slama je slična kao i kod Formule 1, što bi značilo da se tako dodjeljuju i bodovi (1.mj – 1000 bodova, 2. mj. – 950 bodova, itd…) koje se unose WFA Grand Slam Leaderboard koji možete pronaći na službenoj stranici WFA (www.worldflairassociation.com). Zbrajanjem bodova iz svih natjecanja dobivamo svake godine pobjednika kojem se dodjeljuje WFA Gold Level te bogata novčana nagrada.

Za razliku od ostalih Grand Slamova, gdje se može prijaviti bilo koji barmen na svijetu koji je registriran na www.worldflairassociation.com , na WFA Grand Slam Final su pozvani prvih trideset barmena sa Grand Slam Leaderborda koji su zaslužili svoja mjesta kroz sva natjecanja tokom godine.

Može se s pravom reći da je WFA Grand Slam Final možda i najjače natjecanje ove godine, jer će se natjecati prvih trideset barmena svijeta, koji su svojim dugogodišnjim naporom, radom i ulaganjem došli do razine na kojoj su sada.

Zato ako želite biti među ovom odabranom ekipom, pravo je vrijeme da počnete vježbati bacati svoje šejkere i boce (i pokušate ih i uhvatiti), a upravo za to vam BARMEN.HR nudi izvrsnu priliku. Svi vi koji ste završili školu barmena sada možete upisati tečajeve naprednog flaira pod vodstvom našeg mentora Siniše Novkovića koji je jedini hrvat ove godine na WFA Grand Slam Leaderboardu.  Priuštite si individualne treninge po odičnim cijenama i izborite svoje mjesto na WFA Grand Slam Leaerbordu već iduće godine. Uz dovoljno motivacije i vježbe te naše podrške, samo nebo vam je granica.

Flair tečaj u sklopu Udruge konobara i barmena Hrvatske je idealan način da nadogradite, proširite i utvrdite svoje znanje o koktelima i njihovom pripremanju na jedan posve originalan način.

 

Ako ste zainteresirani rezervirajte svoje mjesto već danas. Javite nam se na [email protected] ili na 051/320-633 (od 8 – 16 sati)