Najnovije

Flairmania 2015.

Još 2011. Godine glavni grad Latvije postao je i glavni grad Flaira. U Rigi se svake godine u siječnju održava Flairmania, jedno od najboljih i najjačih natjecanja u svijetu, a njegov organizator Ivars Rutkovskis je radi standarda i organizacije koje je primjenio na ovom natjecanju postavljen za koordinatora svakog WFA Grand Slama, te on provjerava sve uvijete koji su potrebni da bi neko natjecanje poalo WFA Grand Slam.

Predstavljamo vam promotivni video za nadolazeću Flairmaniu 2015. Vjerujemo da ne postoji barmen koji nikada nije pogledao film „Cocktail“ iz 1988. Godine. Tadašnji prvak SAD-a , John J. B. Bandy, dobio je zadatak podučiti glavne glumce filma, Toma Cruisea i Brayana Browna trikovima i flair potezima. Postepeno je film popularizirao flair i postao inspiracija brojnim flair barmenima diljem svijeta. Neki od njih danas vladaju svjetskom flair scenom.

Svjesni koliko je važan film „Cocktail, te koliko je pomogao u popularizaciji i raširenosti i napretku flaira, organizatori Flairmanie 2015. Nam donose ovaj promo video.

PROMO VIDEO MOŽETE POGLEDATU OVDJE 🙂

Jedino što imamo za dodati je – Gosp. Tom Cruise, sada je sve na Vama….i, iako niste svjesni što ste napravili, hvala vam.