Najnovije

Početak škole barmena

Barmeni su bili i ostali atrakcija u ugostiteljstvu, a naša škola vam omogućuje da ovladate izradom koktela i zadivite svoje poslodavce i goste. Program škole barmena osigurava teoretsko znanje, classic style izradu kokla te free style kao jednu od metoda atraktivnog točenja. Osim toga naši barmeni dobivaju iskustvo u stvarnim uvjetima rada u baru gdje pokazuju svoje znanje u izradi koktela kako bi uskladili znanje iz teorije i prakse te postali profesionalni i kvalitetni barmeni. Program škole barmena zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i WFA (World Flair Association – svjetska organizacija za barmene) ambasador za Hrvatsku.

Škola barmena odvija se u malim grupama kako bi dovoljno pažnje posvetili svakom pojedincu te mu pružili znanje i praksu koja će oduševiti svakog drugačijeg poslodavca.

 Osim početka škole barmena imamo još jednu novost a to je da smo za vas već 7.12.2014. odlučili omogućiti još jedan termin početnog levela škole barista. Sve više ljudi počelo je cijeniti vrhunsku kavu a kod nas ih je sve više načilo i pripravljati istu.

 Nemojte zaboraviti i novu ponudu Udruge konobara i barmena, napredni tečaj Flaira za sve vas koji ste već prošli školu barmena a želite svoje znanje u atraktivnom točenju pića još proširiti i usavršiti.