Najnovije

Počela je škola barmena

Počela je nova škola barmena i naših 6 novih polaznika jučer je prisustvovalo uvodnom predavanju gdje su se upoznali sa članovima Udruge barmena i konobara Hrvatske koji će im pomoći da uspješno savladaju znanje i praksu svog budućeg zanimanja.

Škola barmena omogućit će im izvrsan posao i odličnu zaradu ukoliko se potrude i savladaju znanje iz teorije i prakse.Nadamo se da će biti uporni i uspješni te savladati sve prepreke koje postavimo pred njih te se dokazati sposobnima i talentiranima.Biti barmen je jedno od najzabavnijih zanimanja i u narednih mjesec dana naši će polaznici morati pokazati puno znanja i dobre volje te motivacije kako bi postali novi vrhunski barmeni.

Danas ih već čeka dio teorije koji moraju svladati kako bi istu primjenili u praksi. Svima želimo puno sreće i uspjeha, ali ne zaboravite to ovisi o Vama.

Da vas još jednom podsjetimo osim škole barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske  imate mogućnost dodatno polagati napredni Flair ukoliko ste položili školu barmena ili postati barista i ovladati znanjem o kavi, tehnikama pripreme te latte artom. Novi termin za školu barista je 7.12.2014. a ukoliko ste zainteresirani možete nas kontaktirati na [email protected] ili na br. telefona 051/320 – 633 (od 8 do 16)