Najnovije

Rijeka Nautic Show 2014.

 

 

Svečanim otvaranjem u petak na Gatu Karoline Riječke, započeo je drugi po redu “Rijeka Nautic Show”. Osim izloženih plovila i opreme, posjetitelje je dočekao  i raznovrstan prateći program, te besplatne vožnje brodom. Tijekom trajanja sajma posjetitelji su imali priliku uz instruktora ronjenja isprobati ronilačku opremu te zajedničkim uronom u montažnom bazenu obići i pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića. Posebna atrakcija sajma je također bila mogućnost razgledavanja ophodnog broda Obalne straže Republike Hrvatske. Za osvježenje su se pobrinuli najbolji od naših barmena. Na taj način Udruga konobara i barmena Hrvatske pridonijela na sebi svojsten način popratnom programu Nautic Show-a Rijeka, brinući da niti jedno grlo ne ostane suho pa čak ni ronioci. 
 
Na drugom po redu Rijeka Nautic show-u, ove godine se predstavilo 55 izlagača s 40 plovila, odaziv publike je bio velik, a program je bio jako bogat i atraktivan. Podijeljene su nagrade,a izbor je bio na stručnom žiriju čiji se članovi bili Branko Šuljić, dugogodišnji urednik priloga Auto Moto Yacht, ujedno i predsjednik žirija, zatim Krunoslav Mihić, izvršni urednik Burze Nautike i Branko Vukušić, predsjednik Udruge male brodogradnje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
 
 
Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati na ovakvoj vrhunskoj manifestaciji, a nadamo se da ste i vi uživali u našim koktelima. Do sljedećeg show-a, živili! 🙂