Najnovije

Triestespresso Expo

Jedan od najvećih međunarodnih B2B sajmova u svijetu kave. Mjesto na kojem se susreću dobavljači sirove kave, pržioničari, pakireri, distributeri pržene kave, ugostitelji, vlasnici coffe shop lanaca itd. Fantazija svih okusa i aroma kave na jednom mjestu . Fascinantan sajam na kojem se ove godine očekuje 10 000 posjetitelja – profesionalaca iz svijeta kave, iz više od 85 zemalja.

U izložbenom djelu posjetitelji će moći pronaći preko 200 izlagača iz čitavog sektora proizvodnje kave – proizvođači strojeva za espresso kavu i prženje kave, opreme, strojeva za preradu i pakiranje kave, ljepljenje naljepnica i pakiranje, proizvođači rezervnih djelova , šalica i dodataka za posluživanje espresso kave, pržionice kave, proizvođači sirove kave, kave bez kofeina, promotivnog materijala i merchandisinga, špediterske kuće, poduzeća specijalizirana za logistiku, transport, software za industriju kave, osiguravajuća društva, udruge, stručni tisak… you name it, they got it!

Sam ulaz biti će moguć samo uz registraciju pa predlažemo da se uputite na njihovu Webstranicu http://www.triestespresso.it/esporre.html i uz predregistraciju si osigurate si ulaznice po promotivnim cijenama.

Sve u svemu, svijet kave ispunjen mnogim seminarima, tečajevima, degustacijama i radionicama, i najbitnije – ukusnom kavom moći ćete pronaći u Trstu na adresi:

TriestEspresso Expo – Porto Vecchio – Skladište 27 (Magazzino 27) – na ulazu sa Largo Città di Santos 34132 Trieste, Italija

Ili nas jednostavno pratite od Rijeke dalje, jer mi sigurno idemo! Vidimo se na TriestEspresso Expo 🙂