Najnovije

22.04.2014 – Novi, ali i posljednji termin škole barmena prije sezone

Znanja i vještine možete steći u školi barmena koja započinje 22.04.2014. To je ujedno i zadnji termin prije sezone, dakla zadnja prlika za sve one koji se žele okušati u jednom od najpopularnijih zanimanja.

Kroz program škole barmena polaznici stječu znanje iz teorije, classic style izrade koktela, free style (metoda atraktivnog točenja) te ujedno pohađaju stručnu praksu gdje se susreću sa stvarnim uvijetima rada u baru i sa pripremom svih koktela koji se tokom škole spominju kako bi usporedno usvojili teoriju i praksu te se formirali u kvalitetnog i profesionalnog barmena spremnog na sve izazove koje pruža rad na nekom od cocktail barova duž obale. Program škole barmena zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i WFA (World Flair Association – svjetska organizacija za barmene) ambasador za Hrvatsku.
Osnovna zadaća škole je educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova te time graditi turističku sliku naše države. Završenom školom barmena polaznici dobivaju diplomu te ono najvažnije – znanje i kako ga primjeniti.
Škola se odvija u malim grupama uz individualni pristup jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju. Prijave za školu su započele. Nemojte propustiti zadnju priliku da ovo ljeto doznate zašto je baš zanimanje barmena jedno od najunosnijih ali i najzabavnijih zanimanja!

Više informacija potražite na www.barmen.hr u rubrici Škola barmena ili zatražite putem maila [email protected]