Najnovije

Jeste li za večeru na nebu?

Pored vjenčanja i showbizz događaja “u zraku”, tvrtka Events in the sky organizira i događanje poznato pod nazivom “Večera na nebu” koje će nekolicina sretnika moći iskusiti 9. i 10. svibnja na Hipodromu.

Doručak, ručak, kokteli, sastanci, internet café – samo su neke od zamisli provedenih u djelo – iznad zemlje. O tehničkim detaljima brine tim stručnjaka koji se krije pod nazivom Benji Fun. Istovremeno se za stolom može naći do 22 ljudi, a događaj može potrajati do 8 sati. Gostima je na raspolaganju troje članova osoblja: kuhar, konobar i zabavljač.

Ako se dogodi da istovremeno postoje dvije ‘ture’ koje traju samo sat, jednostavnim zbrojem može se doći do brojke od 350 ljudi koji mogu sudjelovati u događaju u jednom danu. Može se pak dogoditi da se u jednom danu ugosti samo 22 ljudi, ako je riječ o ekskluzivnom događaju.

U načelu, objedovanje u zraku se može organizirati bilo gdje, bitno je zadovoljiti preduvjet od približnih 500 m² koji moraju biti pod osiguranjem. Može čak biti potrebno osigurati još jednu dizalicu s platformom ili više njih koje će biti na istoj visini na kojoj je postavljen i stol, za npr. koncert u zraku. Cijeli događaj popraćen je stupnjem sigurnosti prema njemačkim normama DIN 4112, što projektu otvara vrata i najrigoroznijih zemalja, kao što su SAD, Kanada i Australija.

Izvor: she.hr