Najnovije

Hobby barmen tečaj na međunarodnom sajmu Promohotel u Poreču

Sajam Promohotel najpoznatiji je specijalizirani sajam u regiji međunarodnog karaktera na koji se svake godine vraća 60% izlagača.

Sajam će se i ove godine održati u dvorani Žatika u Poreču gdje će sve zainteresirane tvrtke i svi zainteresirani pojedinci imati priliku prezentirati svoje proizvode i novitete za nadolazeću turističku sezonu. Na sajmu će svi sudionici imati priliku izložiti najnovije tehnologije te tako postati konkurentniji na turističkom tržištu, privući nove poslovne partnere kao i zadržati postojeće.

Udruga konobara i barmena Hrvatske sudjelovat će na ovom prestižnom sajmu koji je orijentiran na unapređenje kvalitete turističkih kapaciteta i turističke ponude Istre i Kvarnera. Posjetitelji će, osim upoznavanja sa radom i djelovanjem Udruge, moći prisustvovati Hobby barmen tečaju. Riječ je o jednodnevnom tečaju koji će sve polaznike popesti na prvu stepenicu prema putu do koktel majstora. Prijavite se za Hobby barmen i naučite najosnovnije stvari o baznim koktel pićima i načinu pripreme najosnovnijih koktela. Iskoristite popust od 50% te položite Hobby barmen tečaj po promotivnoj cijeni od 399,00 kn!

Završetkom Hobby barmen tečaja dobivate diplomu i malu košaricu koktel znanja! =)

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na štandu Udruge u Poreču do 27.03.2014., putem maila [email protected] ili putem tel. 051/320-633.