Najnovije

Dobre prognoze za 2014. – smiješi nam se uspješna turistička sezona

HRVATSKA JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH TURISTIČKIH DESTINACIJA

Štoviše, kako prenose internetske stranice HTZ-a, prema mišljenju stručnih savjetnika American Express Travel-a te portala Business Insider Australia, Hrvatska spada u sam vrh najpoželjnijih svjetskih destinacija, koje nude izvrstan izbor trenutno najtraženijih sadržaja i atrakcija po vrlo pristupačnim cijenama.

Istraživanja ukazuju na interesantne trendove – naime, ove će sezone i razvikane renomirane destinacije, ali i do sada neotkrivena odredišta, podjednako imati svoju publiku. Poznato nam je da Hrvatska na oba polja ima svoje adute: od bastiona domaćeg turizma poput Dubrovnika i otoka Hvara,

Bit će veoma tražena i tematska putovanja sa blago avanturističkim predznakom, poput riječnih krstarenja, a na cijeni su i visoko personalizirani paket aranžmani te oni za višegeneracijski obiteljski odmor. Kako na svakom od traženih polja imamo po nekoliko „aseva u rukavu“, ne čudi nas što smo čak dvaput dospjeli među 10 najpopularnijih svjetskih odredišta za 2014.

A kad se tome dodaju i provjereni faktori privlačnosti koje ističu strani mediji – poput zavidne liste UNESCOM zaštićenih dobara i božanstvene mediteranske hrane i vina, uspjeh nam je i ove godine zagarantiran!

Izvor: hotspots.net.hr