Najnovije

Pula: Izložba hrvatskih proizvođača hrane, pića i opreme za ugostiteljstvo

Više od 230 izlagača sudjelovat će na ovogodišnjoj 15. po redu gospodarskoj izložbi hrvatskih proizvođača hrane, pića i opreme za ugostiteljstvo “Histria 2008.”, koja će se 6. i 7. veljače održati u Puli, najavila je tajnica županijske Gospodarske komore Pula Ljiljana Vojnić na današnjoj konferenciji za novinare.

Istaknula je kako je ovogodišnja izložba rekordna po broju izlagača. Temeljem suradnje s Privrednom komorom Crne Gore po prvi put će se na izložbi predstaviti izlagači iz Crne Gore, a posredstvom Privredne komore Federacije BiH i izlagači iz Bosne i Hercegovine.
Cilj manifestacije je povezivanje poljoprivrede i prehrambene industrije s turizmom, trgovinom i ugostiteljstvom, a ova se izložba vremenom potvrdila kao mjesto okupljanja kvalitetnih proizvođača, kazala je Ljiljana Vojnić dodavši kako je prva izložba, koja je održana 1994. godine, okupila 15 izlagača iz svega dvije županije.
Stručni program ovogodišnje izložbe bit će popraćen nizom predavanja, a bit će predstavljen i projekt Hrvatske gospodarske komore “Drvo je prvo”.

Izvor: HINA