Najnovije

Tulum za 500 ljudi

Corey Delaney, Australac koji je priredio tulum za 500-tinjak svojih vršnjaka tinejdžera, odlučio je odustati od svoje dosadašnje škole i postati profesionalni DJ. Šesnaestogodišnjak je prije desetak dana putem interneta pozvao ljude na tulum dok njegovih roditelja nije bilo kod kuće. Tinejdžeri su iza sebe ostavili štetu u iznosu od 18 tisuća američkih dolara.
Delaney je namjeravao postati stolar, ali sada okreće novu stranicu u svom životu te postaje DJ i domaćin na tulumima. Njegova slava koju je stekao suludim potezom organiziranja tuluma za mnoštvo nepoznatih tinejdžera zasigurno će mu pomoći u karijeri za koju se odlučio. Inače, policajce koji su došli nakon dojave o buci otjerali su pijani gosti.

Nakon što su ih policajci sa psima uspjeli rastjerati, Delaney je bio ponosan na svoj uradak i nije pokazivao ni najmanje kajanje. Štoviše, izjavio je da bi svaki tinejdžer koji želi tulum kad je sam kod kuće trebao pozvati baš njega da mu pomogne u organizaciji.

Idol buntovnika ili derište?
“Svi govore da je ovo bio najbolji tulum ikad”, ponosno kaže Delaney. Dosad, kaže, kao da je radio fizički posao i to je bilo naporno. No, sada je našao nekog tko će mu uvelike pomoći. Max Markson ponudio je da mu bude agent, odnosno menadžer. “Sad kad imam menadžera, život je lijep”, kaže. Markson kaže da će njih dvojica sad prirediti pravi tulum na pravom mjestu.

Mladi novopečeni DJ nadao se u početku da će njegov tulum ostati tajna i da roditelji neće saznati, ali uza svu medijsku pozornost, to je bilo nemoguće. Nakon tuluma nakratko je napustio svoju kuću, nadajući se da će s vremenom splasnuti bijes njegovih roditelja.

Iako je mladi Corey svojim potezom zasigurno postao idolom jednog dijela mladih, pa neki čak govore da je na putu da postane “lice s postera” buntovne generacije, privukao je i bijes mnogih. Otvorena je tako stranica slapcorey.com na kojoj možete ošamariti ovoga bahatog tinejdžera.

Na svom virtualnom licu Corey je zasad osjetio više od 750.000 šamara. A što ga jače ošamarite, odletjet će dalje, niz ulicu. Iskalite i vi svoj bijes i kaznite Coreya.

Izvor: Večernji list