Najnovije

Promohotel jesen 2007

Promohotel, jesen 2007 je 22. Međunarodni sajam opreme za turizam i ugostiteljstvo, prateće industrije, namještaja i unutrašnjeg uređenja. Održati će se u Poreču, 07.-10.11.2007. u dvorani ”Intersport centar”, Zelena Laguna.
Sam sajam ima dugogodišnju tradiciju i okuplja oko 200 izlagača iz cijele Hrvatske kao i susjednih zemalja. Posjećuje ga veliki broj poslovnih i privatnih posjetitelja koji se na preko 5000 kvadratnih metara sajamskog prostora mogu družiti, upoznati ili samo podsjetiti svoje partnere da su još uvijek u igri. Ulaz je besplatan i dobije se sajamski katalog i kupon za nagradnu igru za posjetitelje.
Uz mnoštvo drugih izlagača biti ćemo prisutni i mi! I to već 3 put. Uvijek se rado vraćamo na prostor koji doprinosi upoznavanju mnogih posjetitelja iz ugostiteljstva na važnost struke i kvalitetu usluge. Uz brojne manifestacije i seminare pozivamo Vas na naše izlaganje i predstavljanje škole barmena. Održati će se u petak,09.11.2007. od 13.00-15.00 sati. Tema izlaganja je najviše posvećena važnosti edukacije barmena tako da je sama Vaša prisutnost dokaz da se u turističkoj i ugostiteljskoj ponudi počinje mijenjati svijest ugostitelja ka kvaliteti.