Najnovije

De Kuyper cup 2007

Tvrtka Pernod Ricard koja je inače excluzivni uvoznik top proizvoda u svijetu koktela, ali i vrhunskih barova, organizirala je prvi De Kuyper cup 2007.
10.09.2007. u clubu Piranha na Jarunu se održalo takmičenje u klasičnoj pripremi koktela i obaveza je bilo koristiti navedeni liker. Takmičari su mogli koristiti i sve druge proizvode iz palete koja je jako široka (Havana rum, Beefeater gin, Jameson ili Ballantines whisky, Martell cognac, Ricard, Wiborowa vodka…. i mnogi drugi..)
Natjecatelji su bili iz većeg dijela Hrvatske, a suci su bili Vjenceslav Madić- Kiš iz MixyFlair Style-a i Zoran Lukić iz Udruge konobara i barmena HR. Imali su zahtjevan posao jer je stvarno bilo teško izabrati od svih koktela baš onaj pravi koji ide na Svjetsko finale kupa u Nizozemsku, Schiedam. Nagrada za koju se stvarno isplati boriti na svjetskom kupu je plaćeni put za dvoje i naravno đeparac kojim časti De Kuyper. Samo takmičenje je organizirano da se istakne važnost korištenja vrhunskih likera u koktelima, a i popratno događanje je i otvaranje njihovog novog trening centra u Nizozemskoj gdje će biti i proglašenje pobjednika.
Najboljem čestitamo na dobrom mixu i trudu, a on je Igor Peričić.
Dalje idu naši učenici Zoran Stošić na drugom, Marino Broznić na trećem mjestu, Nino Lautar četvrti, Sara Grpčić šesta i Dejan Badanjak osmi kojima također čestitamo na dobrom uspjehu.
Nažalost ostali popis takmičara nemamo trenutno pa nebi htjeli nekoga krivo smjestiti dok ne provjerimo siguran poredak.