Najnovije

Novi termini edukacija – 2018.

Krećemo aktivno u novoj godini! Novosti u Školi za bariste, započinju jednodnevni seminari, i još puno, puno toga.

Osim novih termina edukacija, imamo i novost za sve one koji žele upisati Školu za bariste.

Škola će se održavati dva dana, subotu i nedjelju. No, nismo skratili predavanja. Svaki dan bavit ćete se kavom čak 8 sati. Prva 4 sata održat će se u jutarnjim satima, nakon toga je pauza da se okrijepite i pripremite za još učenja. Drugi dan u prvom dijelu učite i ponavljate, a u poslijepodnevnim satima održava se ispit.

Kako je brojnim polaznicima problematično odvojiti čak 4 dana, odlučili smo preoblikovati tečaj tako da bude dostupan svima. 🙂

ŠKOLA BARMENA

12. veljače 2018.

Želite već sljedeće sezone raditi kao barmen? Ili ste se već okušali u izradi koktela i želite se usavršiti? Škola barmena tu je upravo zbog VAS!
Ono što vam treba da bi nam se pridružili je sljedeće:
– relativno slobodna 3 tjedna gdje ćemo vam prenijeti sve što znamo
– prijava putem obrasca
– ljubav prema ovom poslu i / ili želja za učenjem

Za sve drugo ćemo se pobrinuti mi!

U Školi barmena očekuje vas čak 5 trenera koji će vas naučiti sve o alkoholnim pićima, očekuju vas članovi udruge za koje ćete pripremati koktele i naravno, vaši budući kolege s kojima ćete se naći u grupi.

Primamo samo 8 individua kako bi vam se posvetili nesmetano i kako bi svatko naučio maksimalno.

Sve informacije o našem programu možete pronaći na www.barmen.hr

Ako i dalje ima nejasnoća.
Možda.
Nikad ne znaš.
Tu smo za vas i putem telefona (051/320-633), putem maila (i[email protected]), a ako pošaljete goluba pismonošu, pošaljite ga na našu adresu ureda Eugena Kovačića 2, Rijeka (prizemlje TC Andrea), a možete svratiti i osobno.

Da, nakon škole dobijete diplomu.
Da, diploma je na 2 jezika.
Ne, ponavljanje ispita se ne naplaćuje.
Da, možemo vam pomoći ako ne možete naći smještaj.
Ne, nemamo svoj smještaj ali imamo prijatelje i poznanike i suradnike.

Dakle, sve što vam preostaje je prijaviti se ili javiti se ako imate pitanja, i pridružiti nam se!

ŠKOLA ZA BARISTE

24.i 25. veljače 2018.

Želite li postati majstori kave i doznati sve tajne o najomiljenijem crnom napitku? Želite li steći znanja i vještine, te postati stručnjak u pripremi, ukrašavanju i prezentiranju savršenog espressa? Onda nam se pridružite na tečaju za bariste.

LATTE ART TEČAJ

26. veljače 2018.

Late art još je poznat i pod nazivima “Coffee Art”“Barista Art” ili “Coffee design”. To je umjetnost iscrtavanja raznovrsnih oblika zagrijanim mlijekom na espressu.

BOURBON WHISKEY MASTERCLASS

16. veljače 2018.

Burbon Whiskey MasterClass – 16.02.2018. – Rijeka

Volite popiti čašicu viskija, čistog ili s ledom ali voljeli bi znati više?

Za vas smo pripremili prvi u nizu MasterClass predavanja o viskiju. 
Prvi korak u svijet viskija napravili smo s Irskim viskijem, a drugi korak svakako je Burbon.

Pridružite nam se na predavanju koje će obuhvatiti povijest, način proizvodnje, odležavanje te ono najvažnije: vođenu degustaciju 5 burbona

Upoznati ćete se s aromama, okusima i najbitnijim značajkama sljedećih brendova:

– Buffalo Trace
– Makers Mark
– Four Roses Single Barrel
– John Wesson
– Four Roses Small Batch

Detalje pratite na Facebook Eventu

IRISH WHISKEY MASTERCLASS

02. ožujka 2018.

Zbog velikog interesa za edukaciju i degustaciju, odlučili smo osigurati još jedan termin za Irski viski.

Pridružite nam se na predavanju koje će obuhvatiti povijest, način proizvodnje, odležavanje te ono najvažnije: vođenu degustaciju 5 irskih viskija.

Upoznati ćete se s aromama, okusima i najbitnijim značajkama sljedećih brendova:
– Jameson Black Barrel
– Bushmills Black Bush
– Redbreast 12
– Teeling Single Grain
– Tyrconnel

 

Više detalja na Facebook Eventu