Najnovije

Lijepe vijesti!

Za uspješan početak tjedna :)

A ostali dragi svi koji sad možda pomišljate da ste propustili svoju priliku, ne morate brinuti jer se još stignete družiti s nama.

Novi radni tjedan započinjemo s puno lijepih vijesti! Prošli tjedan s nama su se na predzadnjim edukacijama družili pet barista, i četiri polaznika tečaja Latte arta. S ponosom dijelimo s vama vijest da su svi uspješno završili edukacije, te im ovim putem čestitamo! 🙂

Diplomu bariste zaslužili su: Dora Biškup, Robert Breški, Sanja Karaman, Danijel Matušan i Luka Pataj, dok su vještine kreiranja umjetničkih espressa savladali: Josipa Kajić, Danijel Matušan, Damir Mihelić i Manuela Mihelić. Sljedeći put znate gdje ćete se uputiti kako biste popili finu i lijepu kavu – Fast food Poreč, La Belle Vie ili ugostiteljski obrt Biser.  🙂

A današnji dan je velik jer počinje posljednja Škola barmena. Jedva čekamo upoznati pet budućih barmena koji su se odvažili kročiti u divan barski svijet koji je još uvijek neistražen, a svaki dan otkriva nešto novo i zanimljivo. Vjerujte nam da odluku za upis u Školu barmena nećete požaliti, jer ne samo što ćete kroz ovih tri tjedna naučiti izrazito puno zanimljivih i korisnih stvari od strane odličnih predavača, već vam se smiješi i lijepa budućnost u barskoj kulturi i poslu. 

A ostali dragi svi koji sad možda pomišljate da ste propustili svoju priliku, ne morate brinuti jer se još stignete družiti s nama. Posljednja Škola za bariste kreće 26.04.2017. i preostala su samo 2 mjesta, a Latte art tečaj održati će se 30.04.2017. Iskoristite ove prilike jer nikad nije dosta usavršavanja koliko god da dobro obavljate svoj posao. Ako sad dajete 100 % od sebe, zamislite kako bi bilo da taj postotak nadogradite. Svaki dan bismo pili kavu kod vas. 🙂

Prijavite se, kontaktirajte nas na bilo koji način, odgovaramo na sve poruke i pozive, i na raspolaganju smo vam za bilo kakva pitanja i nejasnoće. 

 

A za uspješan ponedjeljak i cijeli tjedan dijelimo s vama jedan kratki, ali slatki. 🙂

EMBARCADERO

  • 3 cl Amaro
  • 3 cl Vermouth
  • 3 cl whiskey

U rocks čašu prelijte sve sastojke preko velike kocke leda. Ukrasite s limunovom koricom.